OVER ONS

Gekwalificeerde personal trainer in Leeuwarden met een persoonlijke aanpak

Geen personal trainer of drill-instructor aan de zijlijn maar een trainingsmaatje en coach die je verder helpt.

Niet alleen tijdens de training maar ook daarbuiten als je het nodig hebt. AdemaVitaal werkt onafhankelijk van sportscholen, je bent dus nooit verplicht om naast de personal training een sportschoolabonnement af te nemen. AdemaVitaal is ontstaan vanuit hobby, liefde voor de sport en de behoefte om mensen te helpen. Samen met plezier werken aan jouw welzijn is wat wij doen.

Over Arjen Adema

Personal trainer in Leeuwarden en oprichter van AdemaVitaal


“Durf ik dat aan?”

Dat is wat ik mijzelf afvroeg toen ik in 2011 gevraagd werd om in mijn vrije uurtjes aan de slag te gaan als groepsfitnessinstructeur. Was ik in staat om een groep van sporters te motiveren om het uiterste uit zichzelf te halen? Ondanks de twijfel besloot ik toch die stap te zetten want hoe mooi zou het zijn wanneer ik anderen zou kunnen motiveren en tegelijk ook over mijn eigen grenzen zou durven stappen?

Nu, een aantal jaren verder, heb ik diverse opleidingen op het gebied van fitness, voeding en personal training voltooid en heb ik mijn vaste baan bij een verzekeraar opgegeven om alle tijd te kunnen besteden aan mijn passie; het begeleiden van mensen die willen werken aan een gezond en vitaal bestaan! Zo blijkt maar weer dat er vaak meer in jezelf zit dan je denkt.

Durf jij het aan om te werken aan jouw gezondheid en geluk? Ik help je graag!

Over Evelien Adema

Ondersteunt AdemaVitaal als gewichtsconsulente en holistisch energetisch therapeut

 

“Een aantal jaar geleden had ik vaak vage lichamelijke klachten en hormonale problemen. Dat uitte zich in hoofdpijn, lusteloosheid, opgezette buik en problemen met de menstruatie. Ik probeerde van alles om er van af te komen maar niets hielp echt. Tot ik iets las over de invloed van voeding op het menselijk lichaam.

Ik begon anders te eten. Veel bewuster, meer groente en fruit, minder brood enz. De effecten waren groot. Mijn opgezette buik verdween en mijn menstruatieproblemen verdwenen langzaam. Ik kreeg veel meer energie en mijn gewicht daalde. Toen ik ook nog meer ging bewegen voelde ik mij steeds fitter..

Een andere manier van eten, vraagt geduld. Het is een proces dat langere tijd duurt voor je daar je draai in hebt gevonden. Maar als je merkt dat het zoveel positieve effecten heeft op je lichamelijke en mentale gezondheid dan gaat het uiteindelijk moeiteloos en is het alleen maar super leuk om te doen!

Dankzij mijn persoonlijke ervaring ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in welzijn en de invloed die je daar zelf op kunt hebben. Niet alleen fysiek maar ook mentaal. Mijn eigen ervaring wil ik graag gebruiken om anderen te helpen. Samen met Arjen kan ik veel mensen helpen, ieder met ons eigen specialisme.