Gezond afvallen

Afvallen of aankomen kan op veel manieren. Je  kiest voor de manier die het beste past bij jouw levensstijl, waar jij je goed bij voelt en waar je resultaat mee haalt.

 

 

Gezond afvallen met de hulp van AdemaVitaal

Afvallen of aankomen kan op veel manieren. Helaas zien we dat veel mensen kiezen voor een snelle methode, zoals een crash dieet. Dit zorgt vaak voor een jojo effect. Meestal doordat er na een crash dieet weer over wordt gegaan naar een normaal voedingspatroon. Een crash dieet is immers niet eeuwig vol te houden. Het is dus van belang dat je kiest voor de manier die het beste past bij jouw levensstijl. Jij moet je er goed bij voelen en het moet uiteraard bijdragen aan een goed resultaat. Wij zien vooral dat tijd en aandacht voor je eten, een goede voorbereiding en gezond verstand de sleutel zijn tot blijvend succes!

Gezond afvallen

Wie op gezonde wijze wil afvallen, moet in de regel vaak minder eten en meer bewegen. Toch kunnen er ook allerlei andere factoren meespelen. De juiste methode is niet voor iedereen hetzelfde: hoeveel calorieën je moet consumeren verschilt bijvoorbeeld al per persoon. Hoeveel kilo’s je moet afvallen om tot een gezond gewicht te komen verschilt ook. AdemaVitaal zorgt voor hulp bij afvallen, op maat gemaakt voor jou zodat het voedingsschema volledig bij jou aansluit. Zo blijft afvallen verantwoord en kom je tot een voedingsstijl die je met plezier toepast in je leven. Zo wordt het een gewoonte en voorkom je het jojo effect.

Gratis voedingsschema afvallen

Bij AdemaVitaal hebben we diverse personal trainingstrajecten, die ook op maat gemaakt worden voor jou. Hierbij is het mogelijk om gratis voedingsschema’s te ontvangen. Dit vinden we belangrijk, omdat verantwoorde voeding en effectief sporten hand in hand gaan. Een voedingsschema wordt samengesteld op basis van jouw lichaamssamenstelling, jouw doel, smaakvoorkeuren en principes. De schema’s zijn helemaal compleet, van ontbijt tot avondeten. Er zitten recepten en boodschappenlijstjes bij, zodat je precies weet wat je elke dag per dag moet eten en zonder te veel nadenken gezond eten in huis haalt.

Personal trainer

Naast goede voeding is sporten dus ook zeer belangrijk om verantwoord af te vallen. Een personal trainingstraject kan de stok achter de deur zijn om jouw doel te gaan bereiken. Naast hulp bij afvallen kunnen wij je ook helpen om juist aan te komen, meer energie te krijgen of bijvoorbeeld te trainen na een revalidatietraject. Bij een trainingsafspraak hebben wij 100% aandacht voor jou, omdat je alleen met je personal trainer sport. Als je het prettig vindt dat we mee sporten, dan doen we dat. Hetzelfde geldt als je bepaalde muziek hebt die jou motiveert. Neem je afspeellijst mee en draaien maar!

Uitgebreid voedingsadvies

Bij onze personal training programma’s krijg je dus al persoonlijke voedingsschema’s. Maar het kan best zijn dat je meer begeleiding nodig hebt. Door middel van consulten met onze voedingsdeskundigen kunnen we je helpen bij het bereiken van het gewenste resultaat. Je kunt dus ook voedingsadvies ontvangen zonder het te combineren met personal training. Toch raden we dit wel aan. Dit omdat beide belangrijk zijn om verantwoord af te vallen. We hebben veel uitgebreide trajecten die sport en voeding met elkaar combineren.

NObese afvalprogramma

We bieden ook een intensief programma aan dat speciaal is ontwikkeld voor mensen die een BMI van 30 of meer hebben. Heb je dat en moet je minstens 10 kilo afvallen om weer op een gezond gewicht te komen, dan is dit programma wellicht iets voor jou. Het NObese afslankprogramma duurt 18 weken, waarin wij samen met jou aan de slag gaan. Dit om ervoor te zorgen dat je in je dagelijkse leven niet meer wordt belemmerd door overgewicht. De bedoeling is dat je je aan het eind van dit traject weer fit en energiek voelt, en dat je weet wat je moet doen om fit en gezond te blijven. Ook bij dit traject is voeding zeer belangrijk. Naast een wekelijkse sportsessie in een zeer kleine groep en oefeningen die je thuis kan doen, zorgen we wekelijks voor een uitgebreid voedingsschema. Ook dit voedingsschema is op maat gemaakt voor jou.

Gezonde & duurzame voeding

Bij AdemaVitaal hechten wij waarde aan een gezonde en duurzame levensstijl. Daarom werken wij uitsluitend met natuurlijke middelen. Onze voedingsadviezen bevatten uitsluitend voedingsmiddelen die verkrijgbaar zijn in de reguliere supermarkten of biologische winkels. Soms is het nodig om voedingssupplementen of maaltijdvervangers in te zetten. Ook dan zorgen wij ervoor dat deze middelen uitsluitend natuurlijke ingrediënten bevatten.

Voedingsdeskundige Leeuwarden

Woon jij in de omgeving van Leeuwarden en merk je dat je deskundige hulp nodig hebt bij het afvallen? Wil je werken aan een gezonder lijf en beter in je vel zitten? Neem dan snel een kijkje op onze website. We bieden diverse trajecten aan, welke uiteraard afgestemd kunnen worden op jouw uitgangssituatie. Heb je vragen, dan is het altijd mogelijk om contact op te nemen. Dit kan middels de contactpagina, maar je kunt ons ook bellen (0639210526). Onze personal trainers en voedingsdeskundigen helpen je graag!