NObese 18 WEKEN AFSLANKPROGRAMMA

Je wilt weer vrij  kunnen bewegen,

zonder moeite zitten en opstaan,

de trap op en af zonder hijgen,

zonder moeite je veters strikken,

elegant je auto in en uit stappen,

met je kinderen stoeien zonder daarna kapot op de bank te liggen

Je eigen sokken makkelijk aantrekken

Je wilt trots, zelfverzekerd en fit zijn

 

NObese, ons specialistisch afvalprogramma van 18 weken

Word jij in je dagelijks leven beperkt door overgewicht en wil je daar wat aan doen? Dan is ons NObese 18 weken afslankprogramma iets voor jou. Een programma dat speciaal is ontwikkeld voor mensen die een BMI hebben van 30 of meer (obese of morbide obese) en minstens 10 kilo moeten afvallen.

Wat is het NObese 18 weken afslankprogramma?

Het NObese 18 weken afslankprogramma is een intensief programma  voor iedereen die minstens 10 kilo moet afvallen en/of een BMI van 30 of hoger heeft (obese of morbide obese).

Voor een periode van 18 weken gaan wij samen met jou aan de slag om ervoor te zorgen dat je in je dagelijkse leven niet meer wordt belemmerd door overgewicht. Aan het eind van het traject voel jij je fit, energiek, zelfverzekerd en ben je trots op je lijf en je prestaties. Je weet wat je moet doen om fit en gezond te blijven.

Bewegen

We gaan 1x per week in zeer klein groepsverband (max. 6 personen) bewegen onder begeleiding van een personal trainer. Naast deze wekelijkse sportsessies krijg je oefeningen mee die je thuis kunt doen. Het materiaal wat daarvoor nodig is krijg je van ons in bruikleen.

Voeding

Voeding is een heel belangrijk onderdeel in dit traject. Je krijgt daarom elke week een uitgebreid voedingsschema voor 7 dagen.

Meten, bespreken en bijsturen

Elke 2 weken gaan we de gehaalde  resultaten meten en elke 2 weken ga je in een individueel coachingsgesprek je ervaringen bespreken met je voedingscoach. Natuurlijk kun je ook tussentijds je vragen of opmerkingen bij ons kwijt. Zo kunnen we op tijd bijsturen als dat nodig is.

Optimale ondersteuning voor je lichaam

Als het nodig is ontvang je aanvullende voedingssupplementen of maaltijdvervangers. Dit is afhankelijk van je gezondheidstoestand en resultaat. We zorgen ervoor dat je lichaam van alle noodzakelijke voedingsstoffen wordt voorzien zodat je optimaal kunt presteren. Alle voedingssupplementen of maaltijdvervangers die we gebruiken zijn op natuurlijke, biologische basis. We werken niet met afslankpillen of andere “wondermiddelen”.

Ontspanning, motivatie en inspiratie

Je krijgt toegang tot onze besloten NObese FB community. In deze groep kun je met je mede NObese leden ideeën uitwisselen, inspiratie opdoen, vragen stellen, elkaar motiveren of met elkaar afspreken om leuke (sportieve) dingen te doen. Wij delen regelmatig recepten en voedingstips en andere leuke weetjes die jou helpen en je motiveren.

WIJ WETEN UIT ERVARING DAT DIT PROGRAMMA WERKT. DAAROM GARANDEREN WIJ GRATIS EXTRA INDIVIDUELE TRAININGSSESSIES EN BEGELEIDING ALS HET RESULTAAT UIT BLIJFT.

Wanneer kun je mee doen aan het NObese 18 weken afslankprogramma?

 • Je hebt (ernstig) overgewicht, je BMI is 30 of meer, je moet minstens 10 KG afvallen;
 • je bent 25 jaar tot 55 jaar;
 • je bent relatief gezond (geen hartklachten of ernstige blessures);
 • je bent super gemotiveerd en wilt nu de kans grijpen om gezond ,fit en vooral blij te worden van jezelf en de resultaten die je haalt;
 • je bent bereid om in een groep van max. 6 personen te sporten en je wilt met elkaar de schouders eronder zetten.

Het NObese 18 weken afslankprogramma samengevat:

 • 18 weken 1x per week bewegen onder begeleiding van een personal trainer
 • Oefeningen voor thuis en trainingsmateriaal voor thuis in bruikleen
 • 1 x per 2 weken een individueel coachingssgesprek met onze voedingscoach/therapeut
 • Gedurende het traject elke week een nieuw voedingsschema voor 7 dagen
 • Elkaar motiveren, ondersteunen en inspireren in  de besloten NObese FB community met toegang voor onbepaalde tijd.
 • Gratis natuurlijke voedingssupplementen en/of maaltijdvervangers (indien nodig en afhankelijk van resultaat en/of gezondheidsklachten)
 • Resultaatgarantie; geen resultaat is gratis aanvullende individuele training/begeleiding

Wat investeer ik in mijn gezondheid?

Naast tijd, onbeperkt doorzettingsvermogen en een flinke dosis wilskracht investeer je voor dit complete programma € 139,00 per maand gedurende 6 maanden. Wil je in een keer betalen? Dan betaal je € 799,00 eenmalig. 

Ga je ervoor? Of wil je meer informatie? Meld je aan of stel je vraag via het contactformulier.