Tarieven

Sporten en Afvallen

Personal training is maatwerk. Welk traject bij jou past en wat dat precies kost is afhankelijk van je uitgangssituatie en je doel.

 

Bij AdemaVitaal kun je daarom gratis en vrijblijvend een intakegesprek aanvragen.

Wil jij weten wat een maatwerk traject personal training kost? Vraag dan een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan. Tijdens dit intakegesprek stellen we je doel vast. Je krijgt een bodyscan en we doen een bewegingsassesment. Het intakegesprek, de bodyscan en het bewegingsassesment geven ons voldoende inzicht om een passend advies voor je op te stellen.

Je ontvangt het maatwerk advies voor personal training in je mail zodat je alle informatie rustig kunt lezen en een weloverwogen besluit kunt nemen.

 

Personal training kost  € 46,00 per sessie. Je traint individueel en doelgericht onder deskundige leiding.

In onderstaande tabellen vind je een aantal voorbeelden van veel voorkomende maatwerktrajecten en de kosten van zo’n traject. Wil je weten welk traject van personal training bij jou doel past? Vraag dan een vrijblijvend en gratis intakegesprek aan.

 

Het is mogelijk om personal training samen met je partner, collega, vriend, vriendin te doen. Vragen hierover? Neem dan contact met ons op via de contactpagina of bel 06-39210526