Tarieven

Sporten en Afvallen

Personal training is maatwerk. Welk traject bij jou past en wat dat precies kost is afhankelijk van je uitgangssituatie en je doel.

 

Bij AdemaVitaal kun je daarom gratis en vrijblijvend een intakegesprek aanvragen.

Tijdens dit intakegesprek stellen we je doel vast. Je krijgt een bodyscan en we doen een bewegingsassesment. Het intakegesprek, de bodyscan en het bewegingsassesment geven ons voldoende inzicht om een passend advies voor je op te stellen. Je ontvangt het advies in de mail zodat je rustig de tijd kunt nemen om erover na te denken.

We willen graag dat je weloverwogen het traject ingaat. Als je begint, dan graag ook met 100 % overtuiging.

In plaats van een individueel maatwerk traject kun je ook kiezen voor een  abonnement personal training. Je traint dan voor een half jaar of een jaar 1x per week onder begeleiding van een personal trainer. Je traint individueel, zeer effectief en doelgericht onder deskundige leiding.

Wil of moet je echt een flink aantal kilo’s afslanken? kijk dan eens naar ons uitgebreide en succesvolle 18 weken NObese afslankprogramma. Een zeer compleet en effectief programma met resultaatgarantie.

Het is mogelijk om een personal trainingstraject met 2 personen te volgen. Vragen hierover? Neem dan contact met ons op via de contactpagina of bel 06-39210526