Voedingsadvies

Gezonde voeding en voldoende beweging is de basis voor een energiek lichaam en een gezondegeest.


Maar wat is gezonde voeding en voldoende beweging? Elk persoon is uniek en dat betekent ook dat een voedingsadvies uniek is. Wat voor de één goed is, werkt voor de ander misschien weer helemaal niet.

Er bestaat geen voedingsprogramma dat voor iedereen werkt en voor altijd werkt. Je lichaam verandert, je omgeving verandert en daarmee verandert soms ook je behoefte aan bepaalde voeding.

Het gaat erom dat je een voedingsprogramma vindt waarbij jij je lekker voelt . Geen tijdelijk dieet maar een voedingsstijl die je, net als sport en beweging, met plezier en zonder nadenken toepast in je leven.

Een ding is zeker: de kans op het halen van je doel wordt aanzienlijk groter wanneer je je personal training combineert met de begeleiding door onze voedingsdeskundige Evelien of Arjen.

Wij maken voor jou een persoonlijk voedingsadvies. Op basis van jouw lichaamssamenstelling, jouw doel, smaakvoorkeuren en principes ontvang je wekelijks voedingsschema’s. Alles staat erin; van ontbijt tot avondeten, inclusief recepten en boodschappenlijstje.
Een greep uit de mogelijkheden:
– Koolhydraat-arm;
– Eiwitrijk;
– Paleo;
– Diabetes;
– Biologisch;
– Veganistisch;
– Vegetarisch;
– Lactose vrij, glutenvrij;