VitalJuices

Heb jij behoefte aan een kickstart van energie met slechts 1 flesje groentesap per dag?

Snel, makkelijk je gezondheid een boost geven met behulp van verse groente- en fruitsappen en natuurlijke, gezonde voedingsmiddelen. Transformeer je lichaam en geest van te zwaar, futloos en moe naar slank, gezond en energiek. 

 

Onze produkten helpen jou naar een optimale gezondheid!

Vitaljuices is opgericht door Arjen en Evelien Adema. Arjen is oprichter en eigenaar van AdemaVitaal personal training en voedingsbegeleiding. Evelien is orthomoleculair gewichtsconsulent en voedingscoach bij AdemaVitaal. Wij begeleiden al vele jaren mensen naar een gezond en fit lichaam door middel van personal training en voedingsbegeleiding. Wij hebben veel mensen met onze persoonlijke begeleiding blij kunnen maken met een beter, sterker, gezonder en energiek lichaam, door middel van bewegen en gezond eten. 

Op hun weg naar een gezonde lifestyle vertellen onze cliënten vaak tegen welke problemen zij aanlopen en wat hen motiveert. Belangrijke informatie waarin wij een duidelijke rode draad ontdekten:

  • Iedereen wil graag gezond zijn, veel energie hebben en stralen.
  • Bijna iedereen heeft het druk. Gezond eten, sporten en ontspannen is daardoor vaak lastig.
  • Iedereen die wil afslanken wil zo snel mogelijk resultaat zien met zo weinig mogelijk tijd en inspanning.
  • Hoe sneller iemand resultaat ziet en voelt, hoe meer gemotiveerd men is en hoe makkelijker het dus wordt om gezond en fit te blijven.  

Met deze informatie en onze kennis op het gebied van gezonde voeding hebben onszelf de vraag gesteld; 

Kunnen wij een product ontwikkelen waarmee je met weinig tijd en minimale inspanning gezond en veel kunt afvallen en een energiek lichaam krijgt?

Het antwoord is: JA. 

 

Versgeperste juices op basis van groente aangevuld met fruit. 

 

Doeltreffend, snel en je gezondheid verbeteren met alleen gezonde, natuurlijke (vers)producten. Zo is werken aan een gezond en energiek leven lekker en leuk!

 

Onze sappen maken wij door middel van schroefpers-techniek. Hierdoor wordt tijdens het persen van de groente en fruit als het ware het kauwen van je kiezen nagebootst. Hierdoor haal je de meeste voedingsstoffen uit de groente en fruit. Veel meer dan wanneer je de groente en fruit gaat blenden. Bij het blenden komt altijd hitte vrij, hierdoor gaan veel voedingsstoffen verloren 

Een sap dat met deze techniek is geperst is daardoor meer waterig. Je ziet dat ook goed aan de pulp die overblijft na het persen. Dit is een droge substantie. 

 

Al onze produkten stellen wij zorgvuldig samen. Op basis van onze jarenlange ervaring, de wens van de klant voor gemak bij het leven van zijn gezondste leven.