Welkom bij AdemaVitaal, waar personal training echt persoonlijk is 

Samen met plezier werken aan gezond leven. Dat is ons motto. 

En dat samen werken, bedoelen we ook letterlijk. Als je bij ons komt trainen en werken aan een gezonde leefstijl, dan krijg je alle persoonlijke aandacht die nodig is. Er zijn geen andere mensen aan het sporten. Wij nemen exclusief de tijd voor jou.
Dat maakt dat het echt persoonlijk is. 

Wat zijn de voordelen van sporten met een Personal Trainer?

Als je hebt besloten dat je wilt afvallen of wilt sporten, dan zoek je op internet waar je terecht kunt. Die zoektocht kan behoorlijk ingewikkeld en lastig zijn. Zoveel aanbod, je ziet door de bomen het bos niet meer.
Dan begin je om zelf te gaan trainen in de sportschool. En in het begin gaat dat goed, je motivatie is hoog, je wilt er echt voor gaan. Na een tijdje gaat het lastiger, de motivatie neemt af en je merkt dat je helemaal geen vooruitgang boekt.
En je zit zo lekker op de bank, morgen kun je ook wel gaan sporten, toch? Oh nee, morgen heb je al een afspraak, overmorgen dan maar.
Ik ben moe, ik heb geen tijd, ik heb al zo hard gewerkt vandaag, allemaal ‘redenen’ waarom je toch niet gaat sporten. En voor je het weet, ben je weer terug bij af, je ‘oude’ leefstijl, waardoor je nog steeds te zwaar bent, je totaal geen energie hebt. 

Trainen met een personal trainer kan ervoor zorgen dat je het juist wel volhoudt. Dat je resultaat hebt en je plezier krijgt in trainen. 

De zeven voordelen van trainen met een personal trainer: 

1.
Personal training is de meest effectieve manier om je doel te halen. Je krijgt persoonlijk, één-op-één begeleiding. En de trainingen zijn afgestemd op jouw persoonlijke doel. 

2.
Een personal trainer zoekt met jou de grens op. Tot hoever kun je gaan? Hij motiveert jou om ook echt tot de grens te gaan. Niet in je comfortzone blijven trainen, maar net iets meer geven, zodat je progressie boekt. 

3.
Met een personal trainer heb je altijd een stok achter de deur. Hij motiveert en inspireert jou. Een personal trainer is tegelijk ook een coach. 

4.
Trainen met een personal trainer bespaart tijd.  Je bent in korte tijd effectief bezig en verliest geen tijd met instellen van apparaten, wachten tot je aan de beurt bent of uitzoeken hoe iets moet. 

5.
Je hebt optimaal resultaat door de persoonlijke begeleiding van je personal trainer. 

6.
Personal training is geschikt voor iedereen, jong en oud. Ongeacht je doel. Of je nu wel of geen sport-ervaring hebt. 

7.
Personal training is efficiënter en bespaart onnodige kosten. Je betaalt voor de afgenomen trainingssessie en zit niet vast aan langlopende abonnementen. 

Wil jij ook ervaren hoe wij werken? Kom langs voor een gratis proeftraining.