Ingredienten:

  • 75 gram speltmeel of speltbloem
  • 220 ml. plantaardige melk
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 theelepel bakpoeder
  • kokosolie
  • (warm) fruit naar keus, plantaardige yoghurt, agavesiroop

Bereiding

Meng het meel met bakpoeder en kaneel en roer goed door. Voeg nu langzaam de plantaardige melk toe en roer goed, zodat alle klontjes verdwijnen. Smelt kokosvet in een koekenpan en voeg het beslag toe. Je kunt zelf kiezen voor 2 kleine of 1 grote pannenkoek. Als de pannenkoek begint te bubbelen draai je het heel voorzichtig om en laat de andere kant bruin worden. Hou de pannenkoeken warm tot je al het beslag hebt gebruikt. Beleg met (warm) fruit en bijvoorbeeld wat plantaardige yoghurt en wat agavesiroop. Liever geen pannenkoek met kaneelsmaak? het kan ook rustig zonder kaneel. Je kunt de pannenkoek dan ook gebruiken als 'wrap'.

Probeer ook eens deze recepten