Ingredienten:

Bereiding

Gezond eten en lekker eten gaan hand in hand. En ook vegetarisch kun je verrassend lekker eten. Je mist echt het vlees niet 😉

Het leuke van dit recept is, dat het lekker snel klaar is. Het meeste werk zit in het ontdoen van draden van de peultjes.

Ingrediënten: (voor 1 persoon)
olijfolie (om in te bakken)
180 gram peultjes (draden verwijderen)
150 gram tofu
10 gram cashewnoten
1 rode paprika (in stukjes)
1 eetlepel sojasaus
1 lente-ui (in ringetjes)
+- 50 sla/1 baby-romaine-sla

 

Hoe maak je het klaar?
Roerbak de paprika in olijfolie. Voeg de peulen en tofu toe en roerbak een minuut of 3. Roer een eetlepel sojasaus erdoor en doe het vuur uit.
Leg de sla op een bord. Voeg de warme groente toe aan de sla. Lente-ui en cashewnoten erover strooien en klaar is je maaltijd al.