Het heeft even geduurd, maar hier is weer een nieuwsbrief vol met nieuws van AdemaVitaal. De laatste maanden hebben we niet stil gezeten. We hebben onze klanten begeleid in de personal training, voedingsadviezen gegeven en prachtige resultaten geboekt. We hebben tijdens een ladiesnight van een tennisvereniging bodyscans gedaan.
Ook hebben we een paar maanden een stagiair begeleid van het CIOS in Leeuwarden.

Extra personal trainer: Jelle de Vries
Velen van jullie hebben al een training van hem gehad, onze nieuwe personal trainer Jelle de Vries. Sinds 14 juni geeft ook Jelle personal training bij AdemaVitaal. Jelle heeft veel ervaring met het geven van personal training. Jelle is gediplomeerd voedingdingsdeskundige met een specialisatie

het gebied van veganistisch eten.

Groepstraining
Sinds begin april is op woensdagavond een TRX groepstraining. Een enthousiaste groep is elke week fanatiek aan de slag en heeft daar veel plezier in.
Vanaf september starten we met meerdere groepstrainingen.
semi personal training; groep van maximaal 6 personen waarbij doelgericht getraind wordt; zeer geschikt als je een concreet doel voor ogen hebt en daar volledige begeleiding bij wilt hebben. Inclusief voedingsschema’s en (online)coaching.
‘Vitaal Onderhoud’;  small group training. Zeer geschikt als je al een PT-traject hebt gehad en je fitheid wilt onderhouden. Of als je gewoon gezellig in een kleine groep wilt sporten.
TRX training; naast de TRX training op woensdagavond starten we met een extra TRX training. (bij minimaal 6 aanmeldingen)
Aanmelden of meer informatie? Bel 06-39210526 of mail info@ademavitaal om je belangstelling kenbaar te maken.

AdemaVitaal-app
Sinds kort hebben we de AdemaVitaal-ap. De app is te downloaden via de app store en de google playstore. Met de app kun je nauwkeurig je voeding bijhouden, work-outs voor thuis of in de sportschool bekijken en uitvoeren. Binnenkort komt ook de functie beschikbaar waarmee je zelf je afspraken kunt plannen. De app is gratis voor klanten van AdemaVitaal.

Zomervakantie
Ook tijdens de zomerperiode kun je blijven trainen bij AdemaVitaal. Van 17 augustus tot en met 2 september verzorgt Jelle alle trainingen.

Na de zomervakantie
Vanaf september zal opnieuw een stagiaire van het CIOS ervaring opdoen bij AdemaVitaal.

Ook starten we met iets nieuws na de zomer. Klein tipje van de sluier: boksen, muziek, in groepsverband of individueel, fun. Wil je meer weten? Houd onze nieuwsbrief in de gaten.

Tot snel!

Arjen en EvelienAdema Vitaal 028