Inspirerende wilskracht…….

Je ziet het nooit van AdemaVitaal……verleidelijke voor en na foto’s op social media van sporters die een geweldig resultaat hebben gehaald. Mooie plaatjes waar het lichaam is getransformeerd van stevige “wastrommels” naar strakke wasborden of van “hommeltaille”- naar “wespentaille”.  Het is niet dat de resultaten niet gehaald worden, het is gewoon niet onze manier van werken en het past niet bij wie AdemaVitaal is…. TOCH MAKEN WIJ NU EEN UITZONDERING!! 

Want dit is een bijzonder verhaal van een bijzonder mooie vrouw, Nynke. Zoek niet naar plaatjes van een fitgirl in naveltruitje en flitsende sportlegging inclusief J-lo billen en daarbij de schreeuwende tekst “dit strakke lijf is vooral mogelijk gemaakt door AdemaVitaal, wanneer begin jij? ”
maar ontdek vooral de schoonheid en de power van haar wilskracht. 

Deze wilskracht heeft haar fantastische resultaten opgeleverd waar wij diep respect voor hebben.

Nynke heeft van haar “hommeltaille” een “wespentaile” gemaakt😊, ze heeft véééél meer controle over haar bewegingen en ze heeft haar zelfvertrouwen heel veel niveautjes omhoog gebracht.
Nynke plaatste dit verhaal op haar instagram account Assistentiehond Freya. Wij wilden dit graag delen omdat wij vinden dat Nynke een inspirerend voorbeeld voor anderen kan zijn. Zij laat zien wat voor prachtig resultaat je met wilskracht en doorzettingsvermogen kan bereiken. 

Nynke is 24 jaar en heeft ASS, Gilles de la Tourette en PNEA. Dit betekent o.a. dat zij regelmatig een aanval krijgt die lijkt op epilepsie (of zoals ze zelf zegt…”ik doe dan even een vloerinspectie”) . Haar assistentiehond Freya is daarom altijd mee met de training. 

Wij hopen dat Nynke nog lang bij ons blijft trainen en dat haar wilskracht een inspiratie voor ons allen mag zijn.

 

Hier haar eigen verhaal wat ze met ons heeft gedeeld:

Freya steunt mij met het sporten! 🐾💪
Ik heb sport echt gehaat. En dat is niet overdreven. Ik had de ervaring met gymlessen op school en dat vond ik echt verschrikkelijk. Het galmen in de zaal en de chaos van zo’n grote groep. Sporten met een groep is niks voor mij. Teveel prikkels en weinig overzicht. Ik combineerde sport met hoge stress.
Sinds januari sport ik bij

AdemaVitaal

🏋️‍♀️ Omdat ik echt geen vertrouwen in mijn eigen lichaam had (o.a. door die aanvallen) en omdat de weegschaal een wel heel hoog getal liet zien. Ik ben ervoor gegaan!

Freya mag iedere keer mee. 2x per week. En dat is erg fijn. Freya geeft mij aan wanneer ik een aanval ga krijgen. Als ze rustig ligt weet ik dat er niks aan de hand is en durf ik verder te gaan.
Heel erg bedankt dat Freya mee mag en voor de goede begeleiding bij het sporten. Ik heb geen hekel meer aan sport! Wie had dat ooit gedacht. En ik durf nu wel te zeggen dat ik steeds een beetje meer vertrouwen krijg in mezelf. Ik heb veel meer controle over mijn lichaam dan ik dacht! En wat ook erg leuk is, is dat ik nu 16 kg kwijt ben